New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Albert
2.ID In-Game: -
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50910
5.Orele Jucate pe Server: -
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, Ma numesc Albert si am 14 ani, traiesc in Judetul Valcea si imi place sa ma joc fivem, sa ma plimb si sa scriu. Imi place sa vorbesc cu prietenul meu Dany deoarece suntem prieteni buni.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Deoarece sunteti foarte capabili si imi place sa ajut lumea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Un an jumate
9.Experiența în Roleplay: 8.5/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Albert
2.Prenumele (Personaj): Raducu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): -
4.Vechimea în Oraș (Personaj): -
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): Sofer de autobuz
7.Job Curent (Personaj): Civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Albert este un om foarte de treaba, este mai glumet, uneori uita sa faca niste lucruri dar el este fericit de faptul ca fratii si parinti lui sunt intr-un loc bun, mai exact, in America. Ei stau acolo si fac ban, uneori vorbind cu Albert prin telefon, el este mandru de el si de faptul ca nu i au murit parintii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece sunt ascultator
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nimic, toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt ascultator, Conduc bine,Imi place sa stau la vama,Trag ok,Sunt calm.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Albert
2.ID In-Game: -
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50910
5.Orele Jucate pe Server: -
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, Ma numesc Albert si am 14 ani, traiesc in Judetul Valcea si imi place sa ma joc fivem, sa ma plimb si sa scriu. Imi place sa vorbesc cu prietenul meu Dany deoarece suntem prieteni buni.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Deoarece sunteti foarte capabili si imi place sa ajut lumea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Un an jumate
9.Experiența în Roleplay: 8.5/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Albert
2.Prenumele (Personaj): Raducu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): -
4.Vechimea în Oraș (Personaj): -
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): Sofer de autobuz
7.Job Curent (Personaj): Civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Albert este un om foarte de treaba, este mai glumet, uneori uita sa faca niste lucruri dar el este fericit de faptul ca fratii si parinti lui sunt intr-un loc bun, mai exact, in America. Ei stau acolo si fac ban, uneori vorbind cu Albert prin telefon, el este mandru de el si de faptul ca nu i au murit parintii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece sunt ascultator
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nimic, toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt ascultator, Conduc bine,Imi place sa stau la vama,Trag ok,Sunt calm.