Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC

1.Nume/porecla-Dani
2.ID in game:2229
3.Varta(minim 15):15
4.Primele 5 cifre din CNP:52404
5.Orele jucate pe sv:5
6.Descriere personala(minim 50 cuvinte):Eu sunt o persoana calma,am răbdare cu oamenii.Nu am un calculator foarte bun dar duce cat de cat.Lucrez in agricultura in weekend uri și vacante iar în cursul săptămânii mă duc la scoala de la 11 la 6 seara.Vreau sa intru in poliție că sa apar cel mai bun oraș Haos Romania va pwp.
7.Motivatia pentru a te alătura departamentului de poliție:vreau că sa mă alătur politiei pentru a prinde infractorii pentru că sunt mulți și sunt foarte rai si trebuiesc educați
8.Experienta in fivem(perioada de timp):1an
9.Experienta in role play:da
10.Conștientizeaza Reguli și Ordine(Confirma că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinea superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații Ic

1.Nume personaj:Balaban
2.Prenume personaj:Marius
3.Con Numeric Personal:2229
4.Vechimea în oraș(personaj):6 luni acum înainte de furtună 125 de luni
5.Școlalizare(personaj):Academie de Poliție
6.Joburi Anterioare(personaj):Gunoier
7. Job curent(personaj):Șomer
8.Descriere personala(personaj)(minim 50 de cuvinte):Mă numesc Marius Balaban și am 21 de ani ia eu sunt o persoana calma și pacifistă și nu îmi place violenta dar când este nevoie o aplic .Am 180 cm înălțime și 90 de kg .Familia mea nu este o familie foarte bogata ,dar o ducem acceptabil.Am o Dacia Logan nu e cine știe ce dar îmi fac treaba cu ea.
9.Motiv pentru care crezi că ești potrivit pentru Poliție:cred că sunt potrivit pentru Poliție pentru că sunt capabil.
10.Diferentiere fata de alți candidați:nu mă diferentiez cu nimic fata de ceilalți
11.Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadru politiei Romane?:tras;condus;respect față de oameni;puternic;calm.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus