- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Costi
2.ID In-Game:3227
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5070521410045
5.Orele Jucate pe Server:4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Sunt o persoană energică și pasionată, mereu în căutare de noi provocări și oportunități. Cu o atitudine buna și, îmi place să explorez lumea și să învăț din experiențe diverse. Cred în dezvoltarea personală continuă și în capacitatea de a transforma obstacolele în oportunități de creștere.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place sa-mi petrec timpul facand roleplay pe server, desi stiu ca nu voi gasi mereu numai oameni capabili de a face asta.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1000 ore
9.Experiența în Roleplay:1000 ore
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Topor
2.Prenumele (Personaj): Jupanu Fierastrau
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3227
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an jumate
5.Scolarizare (Personaj):12+ departament de politie paletto
6.Joburi Anterioare (Personaj): pescar, gunoier, +am fost in diicot
7.Job Curent (Personaj): livrez pizza
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Numele meu este Topor Jupanu Fierestrau și am 18 ani plini de aventuri și descoperiri. Mă consider un spirit liber, mereu în căutare de noi provocări și oportunități de creștere personală. Cu pletele mele rebeloare și ochii plini de curiozitate, străbat lumea cu dorința de a învăța și de a mă dezvolta.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt dedicat acestei meserii inca de la o varsta frageda deoarece si tatal meu a fost politist.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:consider ca toti suntem la fel, doar ca eu imi doresc din suflet
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Integritate,Abilități de Comunicare și Relaționare,Abilități de Gestionare a Stresului,Abilități de Lucru în Echipă,Adaptabilitate și Capacitate de Luare a Deciziilor Rapide
1.Numele sau Porecla: Costi
2.ID In-Game:3227
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5070521410045
5.Orele Jucate pe Server:4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Sunt o persoană energică și pasionată, mereu în căutare de noi provocări și oportunități. Cu o atitudine buna și, îmi place să explorez lumea și să învăț din experiențe diverse. Cred în dezvoltarea personală continuă și în capacitatea de a transforma obstacolele în oportunități de creștere.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place sa-mi petrec timpul facand roleplay pe server, desi stiu ca nu voi gasi mereu numai oameni capabili de a face asta.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1000 ore
9.Experiența în Roleplay:1000 ore
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Topor
2.Prenumele (Personaj): Jupanu Fierastrau
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3227
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an jumate
5.Scolarizare (Personaj):12+ departament de politie paletto
6.Joburi Anterioare (Personaj): pescar, gunoier, +am fost in diicot
7.Job Curent (Personaj): livrez pizza
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Numele meu este Topor Jupanu Fierestrau și am 18 ani plini de aventuri și descoperiri. Mă consider un spirit liber, mereu în căutare de noi provocări și oportunități de creștere personală. Cu pletele mele rebeloare și ochii plini de curiozitate, străbat lumea cu dorința de a învăța și de a mă dezvolta.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt dedicat acestei meserii inca de la o varsta frageda deoarece si tatal meu a fost politist.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:consider ca toti suntem la fel, doar ca eu imi doresc din suflet
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Integritate,Abilități de Comunicare și Relaționare,Abilități de Gestionare a Stresului,Abilități de Lucru în Echipă,Adaptabilitate și Capacitate de Luare a Deciziilor Rapide