- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Petrescu Thomas sau Tomyyy
2.ID In-Game: 1505
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50709
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): tocmai ce s-a dat wipe dar am 5 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut! Ma numesc Tomyy am 17 ani si sunt din Bucuresti. Sunt o persoana de fire calma,responsabila si empatica.
In timpul liber merg cu bicicleta afara dar si practic inot de performanta.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sunt motovat sa intru in Politie deoarece consider ca sunt capabil si curajos.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3-4 ani
9.Experiența în Roleplay: consider ca am experienta necesera pt a tine un roleplay cat mai calitativ.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Tomy
2.Prenumele (Personaj): State
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1505
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1-2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar
7.Job Curent (Personaj): Pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salutare! De mic copil sunt o persoana motivata si curajoasa,stiind ca nu prea am avu noroc in viata pana acum,consider ca acum ma pot dezvolta si imi pot incerca norocul pt a intra in PD.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt o persoana calma,responsabila si curajoasa.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Sunt disciplinat,intelegator,empatix dar si responsabil si saritor.
1.Numele sau Porecla: Petrescu Thomas sau Tomyyy
2.ID In-Game: 1505
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50709
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): tocmai ce s-a dat wipe dar am 5 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut! Ma numesc Tomyy am 17 ani si sunt din Bucuresti. Sunt o persoana de fire calma,responsabila si empatica.
In timpul liber merg cu bicicleta afara dar si practic inot de performanta.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sunt motovat sa intru in Politie deoarece consider ca sunt capabil si curajos.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3-4 ani
9.Experiența în Roleplay: consider ca am experienta necesera pt a tine un roleplay cat mai calitativ.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Tomy
2.Prenumele (Personaj): State
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1505
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1-2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar
7.Job Curent (Personaj): Pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salutare! De mic copil sunt o persoana motivata si curajoasa,stiind ca nu prea am avu noroc in viata pana acum,consider ca acum ma pot dezvolta si imi pot incerca norocul pt a intra in PD.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt o persoana calma,responsabila si curajoasa.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Sunt disciplinat,intelegator,empatix dar si responsabil si saritor.