- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: Gabi
2.ID In-Game:168
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50712
5.Orele Jucate pe Server:2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Gabi si doresc sa fac parte din Politia Romana ca sa arat ce pot face si ca sunt capabil Imi place sa ma plimb cu bicicleta.Sunt o persoana calma si rabdatoare.Fac fotbal de 6 ani.
.Sunt din Judetul Ilfov si fac fotbal de 5 ani
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea este sa ajut cetateni
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Aprosimativ 3 ani
9.Experiența în Roleplay: Experienta mea in rp este una de bine
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Normal
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Gheorghe
2.Prenumele (Personaj):Gabriel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):168
4.Vechimea în Oraș (Personaj): cam un an
5.Scolarizare (Personaj): Clasele primare Liceu Militar si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):sMURD
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Gabi am 25 de ani si doresc sa fac parte din departamentul pd deoarece am studiat pentru acest job ce eu consider ca mi se potriveste manusa
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un bun coordonator,stiu sa ascult indicati,sunt un sofer bun si trag bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Pot indruma oameni pe o cale mai buna
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: sunt un pilot bun, sunt un sofer bun,pot sa ma acomodez cu orice loc nou,pot fii calm in cele mai critice momente,si in cazuri exterema pot trage foarte bine
Raportează
2.ID In-Game:168
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50712
5.Orele Jucate pe Server:2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Gabi si doresc sa fac parte din Politia Romana ca sa arat ce pot face si ca sunt capabil Imi place sa ma plimb cu bicicleta.Sunt o persoana calma si rabdatoare.Fac fotbal de 6 ani.
.Sunt din Judetul Ilfov si fac fotbal de 5 ani
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea este sa ajut cetateni
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Aprosimativ 3 ani
9.Experiența în Roleplay: Experienta mea in rp este una de bine
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Normal
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Gheorghe
2.Prenumele (Personaj):Gabriel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):168
4.Vechimea în Oraș (Personaj): cam un an
5.Scolarizare (Personaj): Clasele primare Liceu Militar si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):sMURD
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Gabi am 25 de ani si doresc sa fac parte din departamentul pd deoarece am studiat pentru acest job ce eu consider ca mi se potriveste manusa
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un bun coordonator,stiu sa ascult indicati,sunt un sofer bun si trag bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Pot indruma oameni pe o cale mai buna
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: sunt un pilot bun, sunt un sofer bun,pot sa ma acomodez cu orice loc nou,pot fii calm in cele mai critice momente,si in cazuri exterema pot trage foarte bine
Raportează