Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
1.Numele sau Porecla: craw
2.ID In-Game: 517
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50905
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 15
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): am 15 ani sunt pasionat de gaming si muzica in mare parte fiveM cu Minecraft pvp fac muzica si ma stiu si cu baiatul care a facut piesa veche de la haos am prieteni aici pe server si am zis si eu sa intru si mi se pare cel mai tare sv de roleplay in general
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru a face un roleplay de calitate si a balansa playerii care incearca sa faca troll si logic pentru a ma distra si eu la jafuri sau chestii din astea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani jumate
9.Experiența în Roleplay: 8 din 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Cascaval
2.Prenumele (Personaj):Craw
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):517
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase cu bac
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar, uber eats
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma cheama Cascaval Craw si am fost trecut prin necorectia politiei si am patit multe din cauza mitei. am intrat in orasu asta la 18 ani si momentan am 21. imi place sportul si sunt pasionat de arme. in acest oras mi am gasit locul prin a imi face prieteni si a face legea exact cum trebuie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Cred ca as putea schimba umpic orasu in care traim prin a fi mai pasnic si a usura lucru echipei mele
10.Diferențiere față de Alți Candidați: suntem toti egali si trebuie sa respectam gradele mai mari ca noi pentru stiu mai multe fiind in politie de atata timp
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Integritate, responsabilitate, curaj, disciplina, autocontrol.

Sus