Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Andrei,FLYscar
2.ID In-Game:528
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):

50901

5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):12
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, sunt Andrei, un tip energic și mereu în mișcare. Îmi place să fac sport, să alerg pe teren sau să ridic greutăți la sală – sportul mă face să mă simt viu. În timpul liber, sunt pasionat de jocuri pe calculator, mă prind ore întregi în lumi virtuale, concurând și câștigând. E echilibrul meu perfect: acțiunea reală din sport și adrenalina digitală din gaming.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Ca polițist, ai ocazia să ajuți oameni
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:3 ani si ceva
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Cascaval
2.Prenumele (Personaj):Bila
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):528
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 ani
5.Scolarizare (Personaj):12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd,pompier,taxi
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Numele meu este Bila și vin dintr-o familie cu tradiție în Poliție, căci tatăl meu a fost polițist. Am crescut ascultând poveștile lui despre misiuni și sacrificii, iar asta mi-a insuflat dorința de a urma o cale asemănătoare. Respect disciplina și valorile pe care mi le-a transmis, iar acum îmi place să mă mențin în formă și să îmi explorez pasiunea pentru gaming. Sunt hotărât să duc mai departe moștenirea tatălui meu și să fac o diferență în comunitatea mea.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:pentru ca sunt pregatit pentru aceasta experienta sa ajut oameni
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem la fel !!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Displicina,Conditie fizica <comunicare<Integritate

Sus