- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Andrei,FLYscar
2.ID In-Game:528
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
50901
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):12
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, sunt Andrei, un tip energic și mereu în mișcare. Îmi place să fac sport, să alerg pe teren sau să ridic greutăți la sală – sportul mă face să mă simt viu. În timpul liber, sunt pasionat de jocuri pe calculator, mă prind ore întregi în lumi virtuale, concurând și câștigând. E echilibrul meu perfect: acțiunea reală din sport și adrenalina digitală din gaming.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Ca polițist, ai ocazia să ajuți oameni
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:3 ani si ceva
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Cascaval
2.Prenumele (Personaj):Bila
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):528
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 ani
5.Scolarizare (Personaj):12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd,pompier,taxi
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Numele meu este Bila și vin dintr-o familie cu tradiție în Poliție, căci tatăl meu a fost polițist. Am crescut ascultând poveștile lui despre misiuni și sacrificii, iar asta mi-a insuflat dorința de a urma o cale asemănătoare. Respect disciplina și valorile pe care mi le-a transmis, iar acum îmi place să mă mențin în formă și să îmi explorez pasiunea pentru gaming. Sunt hotărât să duc mai departe moștenirea tatălui meu și să fac o diferență în comunitatea mea.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieentru ca sunt pregatit pentru aceasta experienta sa ajut oameni
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem la fel !!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?isplicina,Conditie fizica <comunicare<Integritate
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Andrei,FLYscar
2.ID In-Game:528
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
50901
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):12
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, sunt Andrei, un tip energic și mereu în mișcare. Îmi place să fac sport, să alerg pe teren sau să ridic greutăți la sală – sportul mă face să mă simt viu. În timpul liber, sunt pasionat de jocuri pe calculator, mă prind ore întregi în lumi virtuale, concurând și câștigând. E echilibrul meu perfect: acțiunea reală din sport și adrenalina digitală din gaming.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Ca polițist, ai ocazia să ajuți oameni
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:3 ani si ceva
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Cascaval
2.Prenumele (Personaj):Bila
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):528
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 ani
5.Scolarizare (Personaj):12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd,pompier,taxi
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Numele meu este Bila și vin dintr-o familie cu tradiție în Poliție, căci tatăl meu a fost polițist. Am crescut ascultând poveștile lui despre misiuni și sacrificii, iar asta mi-a insuflat dorința de a urma o cale asemănătoare. Respect disciplina și valorile pe care mi le-a transmis, iar acum îmi place să mă mențin în formă și să îmi explorez pasiunea pentru gaming. Sunt hotărât să duc mai departe moștenirea tatălui meu și să fac o diferență în comunitatea mea.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieentru ca sunt pregatit pentru aceasta experienta sa ajut oameni
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem la fel !!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?isplicina,Conditie fizica <comunicare<Integritate