Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Stefan
2.ID In-Game:1614
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):508062
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): o ora si am avut 300 inainte de wipe
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Stefan, 16 ani,Bragadiru – Sunt un tanar pasionat și plin de energie, cu un interes pentru jocuri online și implicare în comunități virtuale. La vârsta de 16 ani, am deja o viziune clară asupra ceea ce imi doresc și ma implici activ în orice proiect sau activitate care ma pasionează. Venind din Bragadiru, un oraș din apropierea capitalei, am o cultură locală ce imi formează o perspectivă echilibrată asupra vieții și a relațiilor interumane. Sunt genul de persoană care îmi dorește să ajute, să învat și să cresc, iar în cercurile mele de prieteni și în comunitățile online în care ma implici, sunt apreciat pentru dedicare și atitudinea pozitivă.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia pentru a intra in acest departament este ca vreau sa ajut lumea alaturi de colegii mei pentru a opri activitatile ilegale de pe toate zonele cu risc ridicat de infractiuni cat si zonele publice
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp)de 4 ani
9.Experiența în Roleplay:Multe servere,dificultati diferite si experienta de 4000 de ore
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)Da!

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Cantemir
2.Prenumele (Personaj):Stefan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1614
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 0 (furtuna)
5.Scolarizare (Personaj):Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina
6.Joburi Anterioare (Personaj)Pescar
7.Job Curent (Personaj)Pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Numele meu este Cantemir Stefan, am 28 de ani, sunt fratele lui Cantemir Razvan orfani de parinti in urma unui atac armat la casa noastra din Sandy tatal meu era un politist la departamentul Sandy si era un om foarte drastic in ceea ce are legatura cu incalcarea legii si a codului penal.In urma cu 10 ani a avut o altercatie cu un lider mafiot dintr o organizatie si a fost executat chiar in fata mea a mamei mele.Din acea zi am jurat ca ma alatur in departament de politie si opresc toate ilegalitatile
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt potrivit pentru această carieră din mai multe motive fundamentale, care reflectă nu doar abilități și trăsături personale, dar și o motivație profundă de a contribui la binele comunității. Iată câteva motive pentru care cred că aș fi potrivit pentru a lucra în Poliția Română:Angajamentul față de valori fundamentale,Dorința de a ajuta și proteja comunitatea
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Cunoștințe suplimentare și specializări,Experiența relevantă în domeniul siguranței publice
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Abilități excelente de comunicare și relaționare,Stabilitate emoțională și autocontrol,Integritate și etică profesională,Răspundere și spirit de echipă,Abilități de rezolvare a problemelor și gândire critică

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus