New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Enc
2.ID In-Game:523
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):11 ore(970 inainte de wipe)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc andrei, am 15 ,ani sunt clasa a IX- a , in timpul liber imi place sa joc fotbal si joc pe aceasta comunitate de aproximativ 2 ani jumatate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):ENC
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):523
4.Vechimea în Oraș (Personaj)este 2 ani
5.Scolarizare (Personaj):12 Clase+bac, Facultate si Masterat
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic,Asistent medical,taximetrist, Agent DIICOT.
7.Job Curent (Personaj):Nici unul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei Am 23 de ani si imi doresc sa ajut orasul pt a scapa de toti infractorii, si aceasta meserie simt ca ma reprezinta+ Tatal meu a fost agent in Departamentul Politiei Romane si eu vreau sa continui.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt Foarte Serios+imi place foarte mult sa ma implic si aceasta este meseria mea preferata
10.Diferențiere față de Alți Candidațiiferente nu exista , toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt foarte bun pe tras,Sofer extraordinar,seriozitatea,Calmitatea si perseverenta.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Enc
2.ID In-Game:523
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):11 ore(970 inainte de wipe)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc andrei, am 15 ,ani sunt clasa a IX- a , in timpul liber imi place sa joc fotbal si joc pe aceasta comunitate de aproximativ 2 ani jumatate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):ENC
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):523
4.Vechimea în Oraș (Personaj)este 2 ani
5.Scolarizare (Personaj):12 Clase+bac, Facultate si Masterat
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic,Asistent medical,taximetrist, Agent DIICOT.
7.Job Curent (Personaj):Nici unul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei Am 23 de ani si imi doresc sa ajut orasul pt a scapa de toti infractorii, si aceasta meserie simt ca ma reprezinta+ Tatal meu a fost agent in Departamentul Politiei Romane si eu vreau sa continui.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt Foarte Serios+imi place foarte mult sa ma implic si aceasta este meseria mea preferata
10.Diferențiere față de Alți Candidațiiferente nu exista , toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt foarte bun pe tras,Sofer extraordinar,seriozitatea,Calmitatea si perseverenta.
Ultima editare: