- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Mihai
2.ID In-Game:1301
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Mihai am 15 ani sunt la liceu si imi place sa fac sport,eu fac tenis de masa de aproape 4 ani dar imi place sa ma joc foarte mult pe calculator pentru a ma distra,sunt inalt am ochi verzi si parul inchis la culoare
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieeoarece doresc sa fie lege in oras si sa conbatem infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mihai
2.Prenumele (Personaj):Camorra
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1301
4.Vechimea în Oraș (Personaj):21 ani
5.Scolarizare (Personaj):12 clase si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): -
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Camorra Mihai am 21 de ani si mam nascut in zona de paleto unde am crescut ca toata lumea cu parinti mei care mau obligat sa termin scoala si sa fac o facultate pentru a ma putea angaja la un loc de munca stabil, eu inca de mic imi doream sa devin Politist doarece imi placea acctiune si am toate abilitatile necesare pentru a ma putea angaja la Politie!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte atent descurcaret si foarte pregatit
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Atent respectuos si intelegator
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1 Inteligenta
2 Foarte atent
3 Stiu sa conduc
4 Stiu sa trag
5 Ma descurc mereu
6 Sunt constiincios
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Mihai
2.ID In-Game:1301
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Mihai am 15 ani sunt la liceu si imi place sa fac sport,eu fac tenis de masa de aproape 4 ani dar imi place sa ma joc foarte mult pe calculator pentru a ma distra,sunt inalt am ochi verzi si parul inchis la culoare
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieeoarece doresc sa fie lege in oras si sa conbatem infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mihai
2.Prenumele (Personaj):Camorra
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1301
4.Vechimea în Oraș (Personaj):21 ani
5.Scolarizare (Personaj):12 clase si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): -
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Camorra Mihai am 21 de ani si mam nascut in zona de paleto unde am crescut ca toata lumea cu parinti mei care mau obligat sa termin scoala si sa fac o facultate pentru a ma putea angaja la un loc de munca stabil, eu inca de mic imi doream sa devin Politist doarece imi placea acctiune si am toate abilitatile necesare pentru a ma putea angaja la Politie!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte atent descurcaret si foarte pregatit
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Atent respectuos si intelegator
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1 Inteligenta
2 Foarte atent
3 Stiu sa conduc
4 Stiu sa trag
5 Ma descurc mereu
6 Sunt constiincios