Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:DutzW
2.ID In-Game:1031
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
50905

5.Orele Jucate pe Server:0 deocamdata
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,ma numesc DutzW,am 15 ani si s
unt o persoană curiosă și pasionată de învățare continuă. Îmi place să explorez idei noi, să mă provoc și să descopăr lumi diferite, fie prin lectură, fie prin jocuri sau călătorii. Caut echilibru între muncă și relaxare, fiind mereu deschis către noi experiențe și oportunități.

7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa intru in acest Departament deoarece vreau sa ajut cetatenii din acest oras si sa indrept acest oras cu lucruri bune
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da,inteleg

Informații IC:
1.Numele (Personaj)DutzW
2.Prenumele (Personaj):Negro
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj)1031
4.Vechimea în Oraș (Personaj):Am fost in vechiul oras abandonat aveam 25-26 luni
5.Scolarizare (Personaj): Studii liceale,BAC luat cu 8,89!
6.Joburi Anterioare (Personaj):Uber
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salutare,ma numesc DutzW,am 22 de ani si imi place sa fiu drept si sa respect legea in acest oras!De mic copil eram pasionat de politie!Il puneam pe tata sa imi cumpere jucarii de politie si ma jucam de-a politia cu tata prin casa!Tata si mama au fost medici iar eu as vrea sa le calc urmele doar ca in alt Departament legal!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt capabil,serios,stiu sa ma comport cu oamenii si sa ii linistesc foarte repede inainte de a lua o decizie proasta
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt capabil,serios si sunt foarte activ in acest oras!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polițe:
iei Romane?: Rezistența fizică,comunicarea,răbdarea,integritatea si disciplina

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus