Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Alex
2.ID In-Game: -
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50907
5.Orele Jucate pe Server: -
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut , mă numesc Alex și am 14 ani ! Îmi place să joc fotbal și să joc FiveM cu prietenii mei . Sunt un om calm , înțelegător și căruia îi place munca în echipă .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau să prind toți criminaliștii.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: 9.50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): desigur

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Gonzalez
2.Prenumele (Personaj): Teroare
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): -
4.Vechimea în Oraș (Personaj): -
5.Scolarizare (Personaj): academia de poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj): nimic
7.Job Curent (Personaj): șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Teroare și am 29 de ani . De la vârsta de 11 ani îmi plăcea meseria de polițist și cu ce se ocupă aceștia . Îmi doresc foarte mult să intru în Academia de Poliție pentru a-mi urma visul . Sunt un om căruia îi place munca în echipă și printre singurii care au trecut toate clasele .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt capabil
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nimic , toți suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: responsabilitate , respect față de gradele superiroare , curaj , capabil și muncitor și activ

Member
Buna seara,tin sa va informez ca cvul dvs a fost respins din cauza lipsei de varsta,astept alt cv cand respecti varsta

Semnat Comisar sef Sandala Hank

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus