Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Seby
2.ID In-Game: 4130
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 (sunt capabil,merit o sansa)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50803
5.Orele Jucate pe Server: 44
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, numele meu este Seby. De cand sunt mic dezvolt o pasiune fata de calculatoare. Sunt pur si simplu FASCINAT de acesti pixeli pe ecran. Prima oara nu imi venea sa cred ca exista asa ceva. In cazul acesta, m-am dus la liceul de informatica unde am invatat sa programez in C++ si in timp de la 6 ani de cand mi-a adus "Mos Craciun" un ps4 eram si mai fascinat de ideea de a te juca jocuri. Primul joc care m-am jucat in viata mea a fost Minecraft. Incercam sa il conving pe tatal meu dar el avea treaba si nu preea imi convenea. Ei bine, 3 ani mai tarziu am aflat despre FiveM, un joc unde poti socializa cu jucatori. Si de aici a inceput totul
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau Roleplay deoarece acest server are potential foarte ridicat!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Inteleg ca daca nu respect anumite reguli si ordine de la un grad superiro poate duce la sanctiuni sau chiar eliminare.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Ox1gen
2.Prenumele (Personaj): Fulger
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 811
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Fost student la Facultate De Drept din Bucuresti
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier.
7.Job Curent (Personaj): Sofer De Autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Ox1gen. eu provin dintr-o familie foarte saraca. Mama lucra de dimineata pana seara la morga iar tatal meu era gunoier. De cand am inceput scoala am invatat foarte mult. Mi-a placut foarte mult educatia sociala. Eram foarte fericit deoarece stiam ca imi vedeam colegii. Era un baiat pe nume Alex care nu ma lasa deloc in pace, asta in clasa a 7-a. Ca sa fiu sincer, nu mi s-a parut o clasa atat de grea doarece am stat foarte mult sa invat. 5 ani mai tarziu am intrat la "Facultatea De Drept" din Bucureasti. Foarte interesant a fost, dar intr-adevar trebuie sa inveti foarte mult ca sa ajungi in stadiul asta.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am foarte multa experienta + stiu sa trag bine + am o comunicare buna !
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Introvertit + Prefer sa imi folosesc creierul, nu puterea ( desigur daca este nevoie o sa o fac dar vor exista strategii in tot ce voi face. )
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Stiu sa trag bine + Foarte atent + Inteligent + Vreau ssss fac treaba serioasa + Pot sa gasesc solutii foarte repede + stiu cum sa actinoez la momentul potrivit.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus