Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Cristian
2.ID In-Game:37879
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50902
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat simplu imi place informatica si robotica, urasc matematica, Stiu sa vorbesc englaza foarte bine si am luat cambridege-ul, am abilitati de comunicare si eu nu ma enervez deloc repede. Vreau sa fiu politist ca mi se pare o meserie destul de frumoasa
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Traiasca Romania
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Rotas
2.Prenumele (Personaj):Cristian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):439CLJ
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Am , am si bacul dat
6.Joburi Anterioare (Personaj): Bus driver, gunoier si taxi
7.Job Curent (Personaj): Liber profesionist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): SUnt un baiat simplu careuia i-au murit parinti si bunicul meu era politist asa ca am vrut sa fiu ca el si sa ii prind pe cei care mi-au omorat parintii, de cand eram mic ma antrenam si ma antrenam ca sa pot sa ii prind, nu aveam bani aproape de loc de aia ma angajasem si pana la urma am reusit sa imi cumpar o masina, am inceput sa ma antrenez zilnic, am luat permisul si am dat si bacul
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Stiu sa comunic destul de bine si vreau sa prind toti infractori
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma enervez repede si la mine intra adrenalina rapid
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:prinderea infractorilor, nu ma enervez repede, programarea si repararea calculatoarelor din sediu in caz de ceva, sunt un driver bun, am tinta buna

Member
Aplicație acceptată, contactează-mă pe discord. Îmi dai tag pe server-ul main de la haos și mă contactezi în privat pentru a-ți face legătura cu un tester. Pentru test e necesar să știi bine regulamentul server-ului.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus