Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andrei
2.ID In-Game: 6701
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50903
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 410
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut,ma numesc Andrei si imi place sa ies pe afara si sa ma joc FiveM cu prietenii mei.Imi place meseria de Politist de mult timp si doresc sa reintru in Departamentul de Politie pentru a ajuta cu pastrarea departamentului/orasului in siguranta si pentru a oprii infractiunile care se petrec pe server IC.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sunt activ,am experienta si vreau sa urc inapoi in grad pe parcursul carierei mele pentru ca stiu ca am facut greseli in trecut care au adus la parasirea mea din departament.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani jumate.
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Popescu
2.Prenumele (Personaj): Englezu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 6701
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 410 luni.
5.Scolarizare (Personaj): 12 Clase,Diploma,Academia de Politie + Academia de Prim-Ajutor trecute cu succes.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Politist si Medic.
7.Job Curent (Personaj): Somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Englezu,am o experienta destul de mare si folositoare pentru Departamentul de Politie.Imi place sa arestez infractori si sa coordonez persoane in directia corecta de mers pe parcursul carierei lor.Pe langa asta,imi place sa ma incurajez persoane cat si pe mine.Dupa ce am terminat 12 Clase,am stiut ca Politia ma pasioneaza si am vrut sa devin Politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am experienta.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Stiu sa coordonez destul de bine,sunt experimentat in lucrurile legate de Politie si imi place sa invat persoane lucruri noi.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Pilot bun,sofer bun,coordonator bun,fac alegeri destul de bune in majoritatea timpului si ma integrez rapid cu persoane noi.

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Aplicație acceptată, contactează-mă pe discord. Îmi dai tag pe server-ul main de la haos și mă contactezi în privat pentru a-ți face legătura cu un tester. Pentru test e necesar să știi bine regulamentul server-ului.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus