Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Tata Imigen
2.ID In-Game: 4402
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50811
5.Orele Jucate pe Server: o ora, dar pe celalalt id am avut 20 aproximativ
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Tata Imigen, sunt un om cu suflet bun, am mai fost in politie si ma stiu ceva oameni, sunt un baiat pus la punct si disciplinat, am avut multe aventuri in politie, am fost cand era MAI ul, am fost in DIICOT si acum vreau sa aplic in politie din nou.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa ma alatur in Departamentul de Politie ,deoarece imi place foarte mult si doresc sa ajut orasul cu toate fortele mele
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1000 de ore aproximativ
9.Experiența în Roleplay: sunt un om care parerea mea face un rp foarte bun
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Neagu
2.Prenumele (Personaj): Imogen
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4402
4.Vechimea în Oraș (Personaj): o luna
5.Scolarizare (Personaj): Bac + facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): constructor in strainatate
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Neagu Imogen. N am avut cea mai buna copilarie, dar uite ca totusi nu am ajuns pe strazi, asa cum imi ziceau prietenii. Familia mea a fost saracacioasa , dar eu nu m am dat batut si mi am zis ca pot ajunge altfel decat sunt. Pot spune ca sunt un om ambitios si fara temeri.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am atitudine si nu las pe oricine sa vorbeasca urat de acest departament
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem la fel, trebuie sa fim o echipa
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: respectuos, curajos, ambitios, calculat, conditie fizica buna

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto dar , daca ai vocea subtire sa sti ca nu te accept !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus