Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Reko
2.ID In-Game:4361
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 dar fac 15 in ianuarie
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):56901
5.Orele Jucate pe Server:3 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma cheama Reko sunt din Craiova am 14ani ma joc fivem de 3 ani si ceva sunt un baiat foarte bine educat cand vine vorba de comportament am cei 7 ani de acasa stiu cum sa ma comport cu cei din jur , nu injur, sunt glumet ,iar uneori mai spun povesti din viataa mea de zi cu zi.
Sunt un baiat caruia i place sa comunice cu cei din jurul lui . meseria mea de cand am fost mic copil a fost politist si it .
fac footbal timp de 5 ani, sunt de treaba caterinca si serios cand este nevoie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreu sa facem ceva mai bun in oras si sa traiesc aceasta adrenalina
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5 ani
9.Experiența în Roleplay: avansata
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da sunt constient ca daca voi incalca regulile voi fi dat afara

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Spaidar
2.Prenumele (Personaj):Reko
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4361
4.Vechimea în Oraș (Personaj):24 luni (ani)
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie bucuresti
6.Joburi Anterioare (Personaj):glovo
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Era o zi calduroasa de vara, cand eu ma intorceam cu parintii de la mare. Ne au oprit niste mafioti la iesirea de pe autostrada, spunand ca e zona lor. Deoarece parintii mei nu aveau prea multi bani, mafiotii s au suparat si i au omorat, dar pe mine m au lasat sa fug... stiu ca erau niste tipi imbracati in galben. Si de atunci mi am jurat razbunare si acum vreau sa i bag la puscarie sa i pedepsesc pe viata asa cum si ei m au lasat fara parinti pentru totdeauna

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt o fire care nu sta foarte mult pe ganduri si care actioneaza pe moment, am sange rece si imi place aceasta meserie pe care de mic copil mi-o doream .
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nimic toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polițe: trasul; condusul; coordonarea; actionarea mai rapida; harnicia;motivatia

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus