Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Darius
2.ID In-game: 34307
3.Vârsta (Minim 15 ani): 13 dar am experienta
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51103
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 82
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Darius am 13 ani imi place sa ma joc fivem si sa ascult muzica in timp ce conduc
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Nu exist pe lumea asta degeaba
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani jumate
9.Experiența în Roleplay: 2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Schiopu
2.Prenumele (Personaj): Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 34307
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 82 luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Teoretic Bebe Moise
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic si smurd
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Andrei si am de mic visul de a deveni un mare ofiter de politie ca tatal meu. Acesta apara orasul isi respecta colegii si asa o sa fac si eu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: conduc bine, trag bine, sunt respectuos si mai multe motive
10.Diferențiere față de Alți Candidați: imi respect colegii mult, imi fac treaba serios, nu imi bat joc de munca
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:
conduc bine, trag bine, sunt respectuos, imi respect colegii mult, imi fac treaba serios, nu imi bat joc de munca

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester @ariana copilu lu sake.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus