Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Coptil Filip
2.ID In-Game: 2293
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server:6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Numele meu este Filip.Sunt un baiat din bistrita in general linistit dar mai am unele momente cand ma enervez cam tare. In acelasi timp sunt un om cu bun simt care are respect fata de oameni mai batrani.Sunt la un liceu la profil real mai exact mate-info si imi place informatica.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau actiune si sa ajut cat mai multi oameni astef incat legea sa se indeplineasca
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt constient

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Orlando
2.Prenumele (Personaj):Bob
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2293
4.Vechimea în Oraș (Personaj):4 zile
5.Scolarizare (Personaj): Scoala de subofiteri Campina
6.Joburi Anterioare (Personaj)pescar
7.Job Curent (Personaj)pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Orlando Bob si am varsta de 18 ani.M-am nascut in orasul Paleto si aicea am copilarit cu bunici deoarece la varsta de 10 ani parinti au fost omorati de niste criminali asa ca mam gandit ca cand voi fi mare sa devin un membru al politiei ca sa nu aiba alti copii aceasi soarta
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Tatal meu inainte sa moara respecta toate legile asa ca mam decis sa respect si eu toate legile si sunt un om destul de puternic si respectuos ,socializez mult
10.Diferențiere față de Alți Candidați: In acest moment nu pot spune diferente deoarece nu stiu calitatile celorlalti politisti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:cunduc foarte bine,trag bine,am respect fata de oameni,politete,sunt perseverent.

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus