Member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Vico
2.ID In-Game:8075
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 jumate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):in jur de 250
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma cheama Victor, porecla mea este Vico, am 14 ani imi place sa ma distrez pe fivem cu prietenii si sa fac roleplay de calitate. Imi mai plac foarte mult masinile, baschetul si informatica( am luat locul 1 pe judet iar la nationala n am reusit sa iau podium).
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pai am fost in mafii si in smurd si am zis sa incerc ceva mai diferit si mai intens
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): ma joc fivem de 1 an jumate 2
9.Experiența în Roleplay: o experienta destul de dezvoltata
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):CONFIRM
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Coliva
2.Prenumele (Personaj):Nicusor
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8075
4.Vechimea în Oraș (Personaj): vreo 250 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): SMURD angajat gunshop angajat cazino
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Nicușor Coliva a crescut în cartierul violent Chamberlain Hills din Los Haos. Terorizat în copilărie de huliganii locali, a jurat să facă dreptate. Pentru a-și atinge scopul, a învățat să tragă cu arma și să conducă excelent. Visul lui Nicușor este să fie admis în departamentul de poliție, hotărât să protejeze comunitatea și să aducă siguranță într-un loc marcat de frică și haos.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt capabil, trag bine, sunt un sofer destul de ok, am rabdare cu ceilalti si cand imi doresc ceva trag sa se intample
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem egali, ne diferentiem decat prin dorinta de munca
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Trag bine, sofez bine, sunt ascultator, am experienta in oras, cunosc biblia foarte bine
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Vico
2.ID In-Game:8075
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 jumate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):in jur de 250
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma cheama Victor, porecla mea este Vico, am 14 ani imi place sa ma distrez pe fivem cu prietenii si sa fac roleplay de calitate. Imi mai plac foarte mult masinile, baschetul si informatica( am luat locul 1 pe judet iar la nationala n am reusit sa iau podium).
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pai am fost in mafii si in smurd si am zis sa incerc ceva mai diferit si mai intens
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): ma joc fivem de 1 an jumate 2
9.Experiența în Roleplay: o experienta destul de dezvoltata
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):CONFIRM
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Coliva
2.Prenumele (Personaj):Nicusor
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8075
4.Vechimea în Oraș (Personaj): vreo 250 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): SMURD angajat gunshop angajat cazino
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Nicușor Coliva a crescut în cartierul violent Chamberlain Hills din Los Haos. Terorizat în copilărie de huliganii locali, a jurat să facă dreptate. Pentru a-și atinge scopul, a învățat să tragă cu arma și să conducă excelent. Visul lui Nicușor este să fie admis în departamentul de poliție, hotărât să protejeze comunitatea și să aducă siguranță într-un loc marcat de frică și haos.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt capabil, trag bine, sunt un sofer destul de ok, am rabdare cu ceilalti si cand imi doresc ceva trag sa se intample
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem egali, ne diferentiem decat prin dorinta de munca
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Trag bine, sofez bine, sunt ascultator, am experienta in oras, cunosc biblia foarte bine
Ultima editare: