Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Edi
2.ID In-Game:35034
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50902
5.Orele Jucate pe Server (Minim 25 ore): 25
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, numele meu este Eduard, dar prieteni imi spun Edi ! Am 15 ani si doar ce am trecut in clasa a 9a. Am o pasiune mare pentru jocuri militare cat si armata , iar in timpul liber imi place sa ma joc pe calculator si sa ies afara cu prietenii mei.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sunt pasionat de tot ce tine lege ( politie , armata , smurd etc ) dar in special de jobul de politie si ceea ce fac ei pentru lume.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 300h
9.Experiența în Roleplay: Imi place sa fac un rp cat mai calitativ.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Eduardo
2.Prenumele (Personaj): Camavinga
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):35034
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 25 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie cat si scoala de ofiteri.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Sofer de autobuz, gunoier.
7.Job Curent (Personaj): Sofer de autobuz.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Eduardo Camavinga , am 21 de ani si un vis , acela de a devenii un politist, pentru a salva orasul de partea sa negativa si al face un loc mai bun. Familia mea este formata doar din joburi legale , mama medic iar tata jandarm si imi doresc sa duc traditia mai departe, pentru a face orasul Haos un loc mai bun si mai frumos !
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Stiu sa conduc foarte bine, sunt foarte responsabil si grijuliu.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt foarte responsabil si doritor de a face orasul Haos mai bun , stiu sa conduc sa comunic si sa trag.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt un sofer destul de bun , sunt responsabil , nu favorizez , stiu sa trag , am un limbaj cat mai curat si imi place sa ajut cu tot ceea ce pot acest oras.

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester @ariana copilu lu sake.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus