New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Cosmin Suliman : Fulgy
2.ID In-Game: 4277
3.Vârsta (Minim 15 ani): 13 dar ma descurc de nota 10 la rp
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): -
5.Orele Jucate pe Server: sunt la inceput
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Cosmin am 13 ani si sunt din orasul Craiova sunt o fire calma cu bun simt si cu simtul umorului in limita bunului simt In timpul liber ma joc pe Pc ies cu prieteni pe afara si stau alaturi de familie Invat la un liceu bunicel din orasul meu si practic fotbal de 10 ani
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa incerc ceva nou pe sv si sa las mafiile
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: multa
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt de acord
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Corduneanu
2.Prenumele (Personaj): Fulgy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4277
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Am avut o vechime de un an jumate in oras
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Tehnologic Auto
6.Joburi Anterioare (Personaj): Student
7.Job Curent (Personaj): Student
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Buna ziua.Ma numesc Cordunaenu Fulgy sunt din paleto provin dintr-o familie nu foarte ok de la 8 ani tata ma bate si ma jigneste dupa cativa ani mama mea sa imbolnavit si acuma vreau sa ma anagajez sa fac multi bani pentru mama mea sa o ajut sa nu mai fie in spital trebuie sa stranj 10.000 de euro sa i dau la domnul doctor George dardar dupa ce stragn bani pentru mama mea vreau sa i ajut pe frati mei vreau sa i ajut sa aibe un viitor bun si vreau sa i cresc deoarece ce mama mea este in spital si tatal meu ne parasit trebuie sa le ofer o educatie buna pentru fratii mei
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: stiu sa trag bine cu arma si sa conduc de nota 10
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem la fel nu exista diferente
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: trag bine, conduc bine, stiu sa sanctionez, stiu codul penal, stiu sa dau info
1.Numele sau Porecla: Cosmin Suliman : Fulgy
2.ID In-Game: 4277
3.Vârsta (Minim 15 ani): 13 dar ma descurc de nota 10 la rp
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): -
5.Orele Jucate pe Server: sunt la inceput
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Cosmin am 13 ani si sunt din orasul Craiova sunt o fire calma cu bun simt si cu simtul umorului in limita bunului simt In timpul liber ma joc pe Pc ies cu prieteni pe afara si stau alaturi de familie Invat la un liceu bunicel din orasul meu si practic fotbal de 10 ani
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa incerc ceva nou pe sv si sa las mafiile
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: multa
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt de acord
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Corduneanu
2.Prenumele (Personaj): Fulgy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4277
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Am avut o vechime de un an jumate in oras
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Tehnologic Auto
6.Joburi Anterioare (Personaj): Student
7.Job Curent (Personaj): Student
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Buna ziua.Ma numesc Cordunaenu Fulgy sunt din paleto provin dintr-o familie nu foarte ok de la 8 ani tata ma bate si ma jigneste dupa cativa ani mama mea sa imbolnavit si acuma vreau sa ma anagajez sa fac multi bani pentru mama mea sa o ajut sa nu mai fie in spital trebuie sa stranj 10.000 de euro sa i dau la domnul doctor George dardar dupa ce stragn bani pentru mama mea vreau sa i ajut pe frati mei vreau sa i ajut sa aibe un viitor bun si vreau sa i cresc deoarece ce mama mea este in spital si tatal meu ne parasit trebuie sa le ofer o educatie buna pentru fratii mei
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: stiu sa trag bine cu arma si sa conduc de nota 10
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem la fel nu exista diferente
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: trag bine, conduc bine, stiu sa sanctionez, stiu codul penal, stiu sa dau info