- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Kol
2.ID In-Game:33041
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50902
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):38
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Erik porecla Kol sau Finn sunt din Timisoara am facut inot de performanta 2 ani si jumate si karate 4 ani.Ma joc fivem,csgo plus multe alte jocuri mai ales pe vr si ps.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am mai fost in politie si vreau sa ajung la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" sau cu ajutor bunului Dumnezeu la Școala de Agenți de Poliție Septimiu Mureşan
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani aproape 5
9.Experiența în Roleplay:foarte buna medie 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Elijah
2.Prenumele (Personaj):Mikaelson
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):33041
4.Vechimea în Oraș (Personaj):3 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” si Smurd
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Elijah Mikaelson, în vârstă de 35 de ani, locuiește în Paleto Bay. Fost paramedic SMURD în Paleto Bay și Los Santos, Elijah este cunoscut pentru curajul și dedicarea sa în salvarea vieților. În prezent, se bucură de o viață liniștită în orașul natal, unde este respectat de comunitate.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție pentru ca stiu cum sa ma comport.
10.Diferențiere față de Alți Candidați pentru ca am fost Smurd si pot ajuta persoane ranite
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt destep,un sofer foarte bun,resprec orice grad mai mare sau egal,pot ajuta o persona/persoane ranite si sunt un tragat foare bun.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Kol
2.ID In-Game:33041
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50902
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):38
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Erik porecla Kol sau Finn sunt din Timisoara am facut inot de performanta 2 ani si jumate si karate 4 ani.Ma joc fivem,csgo plus multe alte jocuri mai ales pe vr si ps.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am mai fost in politie si vreau sa ajung la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" sau cu ajutor bunului Dumnezeu la Școala de Agenți de Poliție Septimiu Mureşan
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani aproape 5
9.Experiența în Roleplay:foarte buna medie 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Elijah
2.Prenumele (Personaj):Mikaelson
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):33041
4.Vechimea în Oraș (Personaj):3 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” si Smurd
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Elijah Mikaelson, în vârstă de 35 de ani, locuiește în Paleto Bay. Fost paramedic SMURD în Paleto Bay și Los Santos, Elijah este cunoscut pentru curajul și dedicarea sa în salvarea vieților. În prezent, se bucură de o viață liniștită în orașul natal, unde este respectat de comunitate.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție pentru ca stiu cum sa ma comport.
10.Diferențiere față de Alți Candidați pentru ca am fost Smurd si pot ajuta persoane ranite
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt destep,un sofer foarte bun,resprec orice grad mai mare sau egal,pot ajuta o persona/persoane ranite si sunt un tragat foare bun.