Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Gelu
2.ID In-Game:35379
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5090714
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 27 (sunt foarte activ)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Andrei(Gelu),am 15 ani,sunt pasionat de fotbal,in timpul liber imi place sa ma joc fivem/fifa,sa ies cu tovarasii,sa merg la concerte,sa petrec timp in familie,imi plac pastele carbonara,sunt brunet,inalt,slabut imi place viata, locuiesc in bucuresti sectoru 5, am simtu umorului cand e nevoie si sunt matur cand trebuie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru un roleplay foarte bun si ca sunt oameni foarte capabili si niste chestori exelenti
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: peste medie
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Gelu
2.Prenumele (Personaj):coctailu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):35379
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj):liceu,facultatea pentru pd si cursuri de karate
6.Joburi Anterioare (Personaj): politie, DIICOT, smurd, uber,mecanic (aproape toate joburile existente la momentul in care eram prima data in oras, pe la inceputul acestuia)
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Gelu Coctailu, un tânăr de 18 ani, cu pielea deschisă și înalt. Visul meu este să devin polițist înacest oras. Sunt determinat să fac dreptate și lucrez din greu pentru a mă pregăti fizic și intelectual, pregătit să înfrunt orice provocare pentru a mi atinge obiectivul.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece m am antrenat din greu pentru a ajunge la aceasta sectie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu ma consider cu nimic mai presus de ceilalti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:corectitudine, nu las garda jos, trag bine cu arma, conduc f bine, sunt atent, comunic cu colegii, ascult de gradele mai mari

Ultima editare:
Member
Aplicatie acceptata cu 2/3, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester @acasa69.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus