Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andrei
2.ID In-Game: 5810
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50809
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 190
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Andrei sunt un baiat capabil serios si de treaba, pasiunile mele sunt masinile FiveM-ul si fotbalul. Am 15 ani, sunt din Bucuresti si sunt foarte harnic cand vine vorba de o treaba serioasa. Ii respect pe cei din jur si de cele mai multe ori sunt prietenos cu ei.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia este ca ca vreau sa fac ordine si pace in lume.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 6 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Pedala
2.Prenumele (Personaj): Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 5810
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 190 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Medic, mecani, taximetrist
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Andrei Pedala, sunt preietenos,capabil si respectos, in special cu gradele mari. Am 22 ani si pasiunile mele sunt armele si masinile. Cu colegii ma inteleg foarte bine si ii respect foarte mult. Am un talent de a mentine un ton cu cei din jur respectos, intelegator dar si serios. Am multi prieteni cu care ma inteleg bine, iar cu fetele stiu sa ma comport frumos. Imi place foarte mult sa trag cu arma si ma pot considera bun la asta.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pot face dreptate in oras cu calmitate si seriozitate.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Trag bine cu arma
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Inteligent, empatic, serios, capabil, ambitios.

Ultima editare:
Member
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester @ariana.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus