New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Relu
2.ID In-Game:38007
3.Vârsta (Minim 15 ani):19
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50507
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31.3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Relu si am 19 ani, imi place sa ma joc FiveM in timpul liber, sunt pasionat de fotbal dar si sa explorez imprejurimile orasului, ma consider o persoana calma si prietenoasa fata de restul.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa apar orasul si sa bag la puscarie infractorii.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Ma joc de 1 an de zile
9.Experiența în Roleplay: Am jucat numai Roleplay
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm ca inteleg nerespecatarea regulilor si ordinelor superioare poate duce la sanctiuni sau eliminare
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Beleaua
2.Prenumele (Personaj): Adrian Cordoneanu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):38007
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Bus Driver, Fermier, Gunoier, Pescar
7.Job Curent (Personaj): Ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Adrian Cordoneanu Beleaua, am 24 ani si sunt o persoana foarte amabila fata de restul oamenilor cu care interactionez, stiu sa gestionez foarte bine scerariile in care sunt supus sub presiune, am absolvit Academia de Politie cu specializarea pe criminalistica unde am terminat cu media 9.89.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt foarte agil si nu scapa niciun infractor de mine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Eu cred ca sunt mai bun pentru acest post deoarece am specializarea pe criminalistica.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Perspicace, agil, istet, cuminte si musculos.
1.Numele sau Porecla: Relu
2.ID In-Game:38007
3.Vârsta (Minim 15 ani):19
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50507
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31.3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Relu si am 19 ani, imi place sa ma joc FiveM in timpul liber, sunt pasionat de fotbal dar si sa explorez imprejurimile orasului, ma consider o persoana calma si prietenoasa fata de restul.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa apar orasul si sa bag la puscarie infractorii.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Ma joc de 1 an de zile
9.Experiența în Roleplay: Am jucat numai Roleplay
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm ca inteleg nerespecatarea regulilor si ordinelor superioare poate duce la sanctiuni sau eliminare
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Beleaua
2.Prenumele (Personaj): Adrian Cordoneanu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):38007
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Bus Driver, Fermier, Gunoier, Pescar
7.Job Curent (Personaj): Ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Adrian Cordoneanu Beleaua, am 24 ani si sunt o persoana foarte amabila fata de restul oamenilor cu care interactionez, stiu sa gestionez foarte bine scerariile in care sunt supus sub presiune, am absolvit Academia de Politie cu specializarea pe criminalistica unde am terminat cu media 9.89.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt foarte agil si nu scapa niciun infractor de mine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Eu cred ca sunt mai bun pentru acest post deoarece am specializarea pe criminalistica.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Perspicace, agil, istet, cuminte si musculos.