Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla:Leo
2.ID In-Game:33254
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):100
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Leo am 16 ani practic fotbal de 7 ani si sunt o fire prietenoasa si responsabila.Imi place foarte mult meseria de politistsi doresc sa o practic.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Este roleplay mult mai calitativ.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am 4000 de ore si ma joc de 3 ani aproape
9.Experiența în Roleplay: Am experienta foarte buna in a face rp.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): DA

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Leo
2.Prenumele (Personaj): Martipan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):33254
4.Vechimea în Oraș (Personaj): de 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Facultate si master
6.Joburi Anterioare (Personaj):pescar si Postas
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Leo Martipan si am varsta de 20 ani am terminat o facultate si vreau sa merg mai departe in departamentul de politie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am abilitati de comunicare si rezolvarea conflictelor.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu fac diferente. Toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Curajul Respectul Integritatea.

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester @acasa69.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus