- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla:Leo
2.ID In-Game:33254
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):100
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Leo am 16 ani practic fotbal de 7 ani si sunt o fire prietenoasa si responsabila.Imi place foarte mult meseria de politistsi doresc sa o practic.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Este roleplay mult mai calitativ.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am 4000 de ore si ma joc de 3 ani aproape
9.Experiența în Roleplay: Am experienta foarte buna in a face rp.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): DA
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Leo
2.Prenumele (Personaj): Martipan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):33254
4.Vechimea în Oraș (Personaj): de 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Facultate si master
6.Joburi Anterioare (Personaj)escar si Postas
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Leo Martipan si am varsta de 20 ani am terminat o facultate si vreau sa merg mai departe in departamentul de politie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am abilitati de comunicare si rezolvarea conflictelor.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu fac diferente. Toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Curajul Respectul Integritatea.
2.ID In-Game:33254
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):100
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Leo am 16 ani practic fotbal de 7 ani si sunt o fire prietenoasa si responsabila.Imi place foarte mult meseria de politistsi doresc sa o practic.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Este roleplay mult mai calitativ.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am 4000 de ore si ma joc de 3 ani aproape
9.Experiența în Roleplay: Am experienta foarte buna in a face rp.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): DA
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Leo
2.Prenumele (Personaj): Martipan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):33254
4.Vechimea în Oraș (Personaj): de 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Facultate si master
6.Joburi Anterioare (Personaj)escar si Postas
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Leo Martipan si am varsta de 20 ani am terminat o facultate si vreau sa merg mai departe in departamentul de politie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am abilitati de comunicare si rezolvarea conflictelor.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu fac diferente. Toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Curajul Respectul Integritatea.