Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: kenz
2.ID In-Game:13161
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50712
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt luca , am 16 ani, joc fotbal . Sunt o persoana vulcanica dar si calma (depinde de situatie) dar deobicei pe fivem sunt foarte calm deoarece este doar un joc. Imi place sa ies afara dar si sa joc fivem , in special pe serverul haos romania . Am mai jucat acum 2 ani iar acum doresc sa ma re
intorc si sa reintru in poltiie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am fost si inainte si doresc sa reintru
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: Pot sa simulez foarte bine viata reala in roleplay fara prea multe probleme deci pot spune ca sunt foarte priceput.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Almonte
2.Prenumele (Personaj):Gustav
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):13161
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Am fost doar student in academie.
7.Job Curent (Personaj): -
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Doresc sa intru in politia romana , deoarece am studiat foarte mult atat in liceu (liceul militar de la craiova) cat si in academia de politie de la breaza . Sunt convins ca acesta este drumul carierii mele si doresc sa lupt pentru visul meu de a devenii politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt foarte educat , calm , respectuos, am studii foarte bune si am un fizic excelent
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Calm , Solid, capabil , serios , respectuos

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester @acasa69.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus