Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Misu
2.ID In-Game:260
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):41
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Macheama mihai, imi place sa ma joc pe calculator, imi place fotbalul si motorsportul, ambele le practic.Vreau sa intru in politie deoarece mi se pare foarte interesant si imi ocup timpul, plus ca este un salariu foarte bun
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Ma motiveaza salariul si interventile speciale care sunt interesante
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc din 2020 si am peste 800 de ore
9.Experiența în Roleplay:am mai fost in politie si in orice factiune care exista
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Sebastian
2.Prenumele (Personaj):Vettel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):260
4.Vechimea în Oraș (Personaj):41 luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase + facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):Miner, electrician, livrator
7.Job Curent (Personaj):Electrician
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc sebastian vettel, m am mutat aici in acest oras deoarece parintii mei sunt de aici, eu fiind nascut in germania. Sunt un om cu bun simt, prietenos si ascult de gradele mai mari daca primesc o misiune sau un ordin.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Ma potrivesc deoarece as face acest job din pasiune si pentru a pastra calnul, linistea si siguranta in oras.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Stiu sa conduc extrem de bine, avand un trecut stralucit in motorsport doar ca nu am mai avut bani ca continuui, trag foarte bine si sunt extrem de implicat
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Condus foarte bun, dedicatie, activitate, politicos, rabdator

Member

Aplicatie acceptata contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester @acasa69.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus