Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Babushka
2.ID In-Game: 854
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50708
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 38 ore jucate în acest wipe
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, numele meu este Cipri dar, mi se mai spune și Babushka, sunt o persoană amabilă și căruia îi place să se joace FiveM și să facă un roleplay de calitate, îmi place să ma joc fotbal, de aceea sunt un jucător la o echipă din orașul meu, de asemenea, sunt o persoană căruia îi place să socializeze, iar acest fapt m-a făcut sa ma joc pe Haos.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: motivația mea pentru a intra în departamentul de Poliție al acestui server este faptul că am mai fost în această facțiune și în departamentul Diicot, și am dobandit o multitudine de amintiri plăcute alături de colegii mei si alți cetățeni ai orașului, îmi place să întrețin ordinea și vreau ca contribuția mea la această facțiune să fie una pe care multe persoane și-o vor amintii ca una bună.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): joc FiveM de aproape 2 ani, iar înainte de wipe am avut în jur de 600 de ore îregistrate pe serverul Haos.
9.Experiența în Roleplay: O mare parte din roleplay-ul pe care eu știu să îl fac l-am învățat de pe acest server de la cei mai buni și sunt sigur pe faptul că roleplay-ul meu nu va da greși.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt conștient de toate regulile și ordinele pe care această facțiune mi le impune și comfirm faptul că înțeleg că voi fi sancționat în urma încălcării acestora.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Babushka
2.Prenumele (Personaj): Ciprica
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 854
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 38 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de poliție Alexandru Ioan Cuza.
6.Joburi Anterioare (Personaj): ciupercar, Tasty eats, șofer de autobuz, Pescar, Miner, Electrician.
7.Job Curent (Personaj): Electrician
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Babushka Ciprica și am varsta de 21 de ani, sunt o persoană căreia îi place să muncească și să ajute alte persoane, mă mândresc cu faptul că sunt capabil să îndeplinesc toate rogămințile și cu abilitățile mele lingvistice de vorbire clară și conscisă a mai multor libmi străine, dar desigur și a limbii române.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider că sunt o persoană potrivită poliție datorită experiențelor dobândite pe parcursul concetățeniei mele în acest minunat oraș și a experientelor pe care le-am avut în cei 4 ani ai academiei de poliție absolvite cu brio.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Pe mine mă diferențiează faptul că sunt foarte amabil și știu să îmi păstrez calmul în toate situațiile pe care le trăiesc.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliție
iei Romane?: aptitudinea fizică și psihică, abiliățile lingvistice, seriozitatea, abilitatea dezvoltată de conducere a vehiculelor/autospecialelor și calmitatea păstrată în timpul unei socializări.

Ultima editare:
Member
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester. (Ma gasesti pe server-ul main Haos Romania sub numele de "ariana".)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus