Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Edy
2.ID In-Game:977
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 400+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut Ma numesc Edy, in timpul liber îmi place sa intru pe fivem la o caterinca si la o gluma alea :). Ma joc fivem de peste 1 ani si am mai fost polițist pe alte servere. Ma joc pe haos România deja de peste 400 de ore ca parca roleplay-ul este ceva fain aici fata de alte servere de fivem!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa intru in politie pentru ca am experiența inclusiv cu codurile de pe radar etc. M-am jucat peste 200 de ore ca polițist pe alte servere si încă si alte facțiunii dar dintre toate asta mi se pare cea mai tare si este ceva unic. Iubesc sa fac role play cu alți. Nu este problema daca nu voi fi acceptat eu acuma aplic for fun si daca chiar voi fi băgat voi face ceva nu ca alții.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Monga
2.Prenumele (Personaj):Westler
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):977
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an
5.Scolarizare (Personaj):Facultatea de mediu
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd, Politie , Mecanic
7.Job Curent (Personaj): Nimica
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut Ma numesc Westler , am 24 de ani si vr sa fiu politist ca tata l meu . Tata l meu a suferit un accident in urma unei urmariri generale ,acesta fiind impuscat in inima si apoi cand l am dus la spital medicii de acolo au spus ca nu mai are sansa de supravietuire. Am decis sa preiau controlul de aici.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt ascultător, rabdator si cand se intampla cv nu actionez cu agresiunea .
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Niciuna toti suntem la fel, no rasist
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:
Calitățile pe care le am acumulat sunt:

Sa trag cu arma
Respect lumea
Respect colegii
Nu las infractori liberi
Si tratez oamenii ca a tare!

Like
Raportează

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester. (Ma gasesti pe server-ul main Haos Romania sub numele de "ariana".)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus