Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Stancu
2.ID In-Game: 2637
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 170
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, m-a numesc Rares, am 15 ani, imi place sa ma dau pe MTB, sunt foarte respectuos si prietenos, mereu am vrut sa intru in politie, nu voi face niciodata probleme, sunt destul de activ, conduc destul de bine, sunt comunicativ, si miar placea sa intru alaturi cu voi.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: de a aduce justitia in orasul haos
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): vreo 500 ore
9.Experiența în Roleplay: foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Carlos
2.Prenumele (Personaj): Cod
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2637
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 170 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie Alexandru Ioan Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj): Curier, gunoier
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): La varst de 8 ani tatal meu din cadrul politiei romane a fost inpuscat intr-o interventie de un membru al cartelului, iar medici nu lau putut salva, de atunci mam decis sa sa intru in politie pentru a preveni asa ceva din a se mai intampla orcui.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: pentru a interveni in ori ce situatie criminala
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu, toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției: respectuos, comunicativ, vigilent, neproblematic, ascultator

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus