Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Mitrea
2.ID In-Game:831
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 dar va rog sa faceti o excepti
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51004
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):40
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, ma numesc Mitrea Matei si am 14 ani. Fac fotbal de 10 ani . Imi place sa imi petrec timpul pe afara cu prietenii si jucandu ma fivem , facand un Roleplay avansat cu acestia. In viata de zi cu zi imi mai place sa joc Football, acest lucru facandu-ma sa ma simt ca in paradis si sa uit de toate problemele
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia de a ma Alătura Departamentului de Poliție este aceea ca imi doresc sa ajut cetatenii si sa fie un oras cat mai linistit pentru siguranta si increderea cetateniilor nostri din oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:9-10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da, constientizez acest fapt.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):De Diamant
2.Prenumele (Personaj):Mitrea
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):831
4.Vechimea în Oraș (Personaj):40 luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala,Liceu,Facultate,Master
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un baiat dedicat si hotorat, mereu sa fac fata provocarilor. Cu o pasiune pentru ordine si suguranta, sunt motivat in munca mea si nu ma opresc pana nu imi indeplinesc obiectivele. Imi place sa ma implic in comunitate si sa ajut oamenii sa se simta in siguranta
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider ca sunt potrivit pentru Politie datorita determinarii mele de a mentine ordinea si siguranta publica. Am abilitatea de a gestiona foarte bine situatiile tensionate si sa imi pastrez calmul si concentratia in momente critice
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Ma defirentiez prin abilitatea de ami pastra calmul in situatiile tensionate ,prin pasiunea mea fata de acest servici.Am o capacitate foarte buna de a ma intelege cu oamenii si sa le ofer ajutorul necesar in diferite situatii.Experienta mea in gestionarea conflictelor si abilitatiile mele de comunicare eficienta sunt aspecte care ma diferentiaza de alti candidati
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
- Capacitatea de a lua decizii rapide si concrete in situatii de urgenta
- Abilitatea de a lucra in echipa si de a coordona actiunile pentru atingerea obiectivelor comune
- Capacitatea de a ma intelege bine cu partenerii de munca si a colabora impruna
- Disciplina si responsabilitatea in respectarea regulilor si procedurilor
- Capacitatea de a gestionea situatiile urgente in calm si disciplina

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus