- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Rares (Mugurel)
2.ID In-Game:36259
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50707
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 100
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Rares am 16 ani si am trecut clasa a11 a
in timpul liber practic diferite sporturi cum ar fii baschet si volei (nu e de fete) joc fivem si diferite jocuri pe pc, am parul lung si ceteodata sunt caracterizat ca fiind fata dar creca le e ciuda ca ei nu il au lung
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa ajut cetatenii sa aiba un oras fara infractiuni si fara a le fie frica sa mearga noaptea pe strada!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: nota 8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm ca am inteles ca nerespectarea regulilor si a ordinelor superiore pot duce la sanctiuni sau eliminare!
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Mugurel
2.Prenumele (Personaj): Castana
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 36259
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 100luni +250 inainte de tornada
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + bac
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic taximetrist paznic barman
7.Job Curent (Personaj): Sunt propiul meu sef
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Mugurel Castana tatal meu a fost in DIICOT dar din nefericire a fost omorat de catre mafioti in timpul unei razii foarte importanta in aceea vreme ,acum doresc sa ii calc pe urme si sa ajung in DIICOT pentru al putea razbuna si al face mandru.Mama mea a murit din cauza ca suferea de cancer iar acum am reusit sa imi iau un apartament in chirie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
Cred că sunt potrivit pentru a fi polițist datorită dedicării mele pentru siguranța cetateniilor si motivatia mea foarte mare de a ajunge cat mai sus in cadrul Politiei Romane
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu cred ca exista nicio diferenta intre mine si alti candidati al acestui job deoarece chiar daca exista cineva mai bun decat mine cu multa munca intr o zi voi putea ajunge la niveluul lui sau chiar as putea sa il intrec, totusi ar putea exista o diferenta de motivatie.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
- Curaj
- Intelegere
- Un eficient de intelegere ridicat
- Bunatate
- Constentizare
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Rares (Mugurel)
2.ID In-Game:36259
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50707
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 100
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Rares am 16 ani si am trecut clasa a11 a
in timpul liber practic diferite sporturi cum ar fii baschet si volei (nu e de fete) joc fivem si diferite jocuri pe pc, am parul lung si ceteodata sunt caracterizat ca fiind fata dar creca le e ciuda ca ei nu il au lung
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa ajut cetatenii sa aiba un oras fara infractiuni si fara a le fie frica sa mearga noaptea pe strada!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: nota 8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm ca am inteles ca nerespectarea regulilor si a ordinelor superiore pot duce la sanctiuni sau eliminare!
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Mugurel
2.Prenumele (Personaj): Castana
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 36259
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 100luni +250 inainte de tornada
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + bac
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic taximetrist paznic barman
7.Job Curent (Personaj): Sunt propiul meu sef
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Mugurel Castana tatal meu a fost in DIICOT dar din nefericire a fost omorat de catre mafioti in timpul unei razii foarte importanta in aceea vreme ,acum doresc sa ii calc pe urme si sa ajung in DIICOT pentru al putea razbuna si al face mandru.Mama mea a murit din cauza ca suferea de cancer iar acum am reusit sa imi iau un apartament in chirie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
Cred că sunt potrivit pentru a fi polițist datorită dedicării mele pentru siguranța cetateniilor si motivatia mea foarte mare de a ajunge cat mai sus in cadrul Politiei Romane
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu cred ca exista nicio diferenta intre mine si alti candidati al acestui job deoarece chiar daca exista cineva mai bun decat mine cu multa munca intr o zi voi putea ajunge la niveluul lui sau chiar as putea sa il intrec, totusi ar putea exista o diferenta de motivatie.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
- Curaj
- Intelegere
- Un eficient de intelegere ridicat
- Bunatate
- Constentizare
Ultima editare: