Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla:Emil
2.ID In-Game:310
3.Vârsta (Minim 15 ani):Am 15 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50901
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):43
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Emil am varsta de 15ani implinesc 16 in ianuarie , sunt din Slobozia Ialomita,sunt o fire calma,respectuoasa libera de a invata,serioasa,sunt o fire exspusa la umor pot spune ca sunt muncitor si foarte pus la punct!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am primit motivatia de la mai multii politisti din oras fiindca deoarece am observat ca sunt foarte multi oameni rai in acesti orasi si doresc sa ajut politia romana cat si cetateni din orasul Haos.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si ceva
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Aprob.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Emil
2.Prenumele (Personaj): Valentin
2.Prenumele (Personaj): Valentin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):310
4.Vechimea în Oraș (Personaj):Am 67 de luni in orasul Haos.
5.Scolarizare (Personaj):Am termiant 12 clase am luat si bacul si am si facultatea la AS!
6.Joburi Anterioare (Personaj):Autobuz,Miner,Ciupercar,Pescar
7.Job Curent (Personaj):Miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Emil Valentin sunt din orasul Los Haos,am varsta de 18

de ani sunt o persoana respectata in oras pentru munca mea si doresc sa spun ca vreau sa ajut cetatenii acestui oras fiindca sunt o fire foarte protectoare,respectuoasa si inteligenta, pe langa mai am si simtul umorului si sunt o persoana punctuala!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt potrivit politie deaorece tin la cetatenii orasului la codul penal si am observat ca multa lume din oras incalca legea si as dorii sa nu mai fie atati de multi oameni care incala legea si incearca sa faca rau cetatenilor din oras !
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Doresc sa spun ca nu doresc sa fiu tratat mai presus de ceilalti canditati eu doar doresc sa apar orasul de oamenii rai si doresc sa mai spun ca nu pot sa ma diferentiez fata de ceilalti canditati deoarece fiecare avem plusuri si minusuri!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Felul de exprimare,respectul,Seriozitatea,Punctualitatea,Umorul

Member

Va informam ca CV-ul dvs. a fost analizat cu succes si acceptat! Vă rugăm să contactați echipa noastră de testare pentru a stabili sustinerea testelor de intrare in Academia PR.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus