Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Pelicanul {porecla}
2.ID In-Game:36195
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50804
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 75
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut1 Ma numesc Fratila Valentin m am nascut in Braila dar locuiesc in Constanta joc fotbal de 10 ani la Farul Constanta joc pe postul de portar si in timpul liber imi place sa ma joc fivem mai ales pe Haos dar daca voi fii acceptat in politie acum ca sunt si in vacanta o sa fiu foarte activ pe joc ,imi mai place sa pescuiesc sunt un om sociabil imi plcae sa ajut lumea,si pe cei care au nevoie de mine ... in rest cam atat.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sa devin cat mai sus in politie si daca se poate la diicot sa prindem mafiotii care fac rau orasului
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):180 ore pe langa acestea de pe haos.
9.Experiența în Roleplay:foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Fratila
2.Prenumele (Personaj) Pelicanul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):36195
4.Vechimea în Oraș (Personaj):75 luni
5.Scolarizare (Personaj): Universitatea Nationala de Aparare
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas,pescar,livrator de pizza.
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut! sunt foarte sociabil am avut o copilarie foarte grea, deorece parintii mei m au axat pe auto-aparare pe politie,jandarmi si eu cand eram mic nu mi doream asa mult ,cand eram mic imi doream sa fiu la o echipa mare de fotbal dar parintii nu mi au oferit oportunitatea de ami indeplinii visul asa ca am mers pe mana lor si in m omentul actual am facut Facultatea de auto aparare si as dorii sa l fac fericit pe tata ca el isi doreste foarte mult sa ma vada cu imbracamintea unui organ de politie, in rest sunt un om vesel mereu ,voinic,daruitor ,muncitor si visul meu in momentul actual este sa l fac fericit pe tata.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Ca acest lucru mi se potriveste la perfectie si cred ca am face o treaba foarte buna eu impreuna cu politia romana si restul departamentelor
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Stau foarte mult in oras patrulez foarte mult imi place foarte mult acest lucru si din ce am vazut cand mafiotii isi fac de cap noapte tarziu politia nuneste prezenta nicaieri si as vrea sa tin la distanta aceste lucruri si sa impiedic tot ce se intampla.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Stiu sa mi pun punctul de vedere, masiv[cred ca un politist are nevoie de asa ceva sa nu l ia nimeni peste nas}muncitor,sociabil,creativ

Member
Va informam ca CV-ul dvs. a fost acceptat. Vă rugăm să contactați echipa noastră de testare pentru a stabili sustinerea testelor de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus