Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: oscar / Oscar Speranta
2.ID In-Game: 11719
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50510
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 215
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana foarte de treaba, imi place foarte mult sa comunic si sa ajut persoanele de langa mine, am bun simt si disciplina, nu imi place sa jignesc deobicei persoanele de pe langa mine, stiu ce este bunul simt si respectul fata de alte persoane, imi place mereu sa imi fac prieteni, stiu de caterinca si de gluma, mereu respect gradele superioare asa cum este si frumos, am cei 7 ani de acasa si cel mai important nu intorc spatele oamenilor.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa incerc o experienta noua, sunt foarte motivat sa ma alatur politiei deoarece doresc sa ajut, sa patrulez, sa fiu acolo pentru civilii acestui oras.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Am avut o experienta foarte frumoasa sincer, asta e primul meu server pe care joc, dar am acumulat o experienta foarte frumoasa dupa cum am zis alaturi de oamenii de pe server.
9.Experiența în Roleplay: Am o experienta destul de dezvoltata pot spune cand tine vorba de roleplay, deoarece stiu sa configurez binduri foarte bine, animatii, si cel mai important, regulamentul roleplay, ex ce este PG, MG, IC, OOC.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm acest lucru si am luat la cunostinta.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Speranta
2.Prenumele (Personaj): Oscar
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 11719.
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 215 luni.
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Somer.
7.Job Curent (Personaj): Somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Inaltimea de 1.85 cm, ochii albastrii, parul putin lung, dat pe spate, putin roscat, foarte curajos si respectuos, tatuaje pe burta, spate si brate, putine probleme de vedere (am nevoie de ochelari de vedere), imi place sa comunic cu absolut toata lumea si sa ofer ajutorul mereu cand imi este cerut.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Curajul, Respectul, Disciplina si mai ales dorinta de a face dreptate.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Personal nu consider ca sunt cu nimic mai diferit fata de alt candidat.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Dupa cum am zis, personal consider ca cele mai importante calitati sunt Ambitia, Respectul, Disciplina, Capabilitatea de a conduce bine si Dorinta de a face dreptate.

Member
Aplicație acceptată! Contactează un tester pentru a susține testele de intrare în Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus