Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Iulian
2.ID In-Game:995
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50906
5.Orele Jucate pe Server:4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut eu sunt Iulian am varsta de 14 ani si imi place sa ma joc pe pc si sa ies cu prieteni pe afara.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea pentru a ma alatura departamentului este:Stiu regulamentele,Invat codurile/cod ul penal si stiu sa fac roleplay hard de politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc fivem cam de 3-4 ani
9.Experiența în Roleplay:Am o experienta destul de buna in roleplay mai ales de politist deoarece mi au placut serverele hard rp
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Inteleg asa ceva.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Bratu
2.Prenumele (Personaj):Andreas
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):995
4.Vechimea în Oraș (Personaj):4 luni
5.Scolarizare (Personaj):Cele 12 clase+academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taxi
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut eu sunt Andreas am 22 de ani si m am mutat recent in acest oras cu fratele meu.Am fost taximetristi si ne-am decis sa aparam orasul.Sunt un om modest dar am niste calitati in plus care m-ar ajuta in departament.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am mai fost in Departamentul Politiei in alte orase si stiu cam tot.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma consider diferentiat,toti suntem egali.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Conduc bine,ma comport ok,stiu sa trag cu o arma,sunt ascultator si intelegator

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus