New member
- Subiect Autor
informații OOC:
1.Numele sau Poreclaavid Ionut
2.ID In-Game:362
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 dar merit o sansa cred
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51010
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):940
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc David,am 14 ani si imi place fotbalul,iesitul cu prieteni,si fivem ul care l am descoperit acum 1 an jumate pe serverul Haos Romania,sunt un baiat calm si imi doresc sa intru in politie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sa prind infractori si sa fac controale
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si 6 luni
9.Experiența în Roleplay:9.9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)avid
2.Prenumele (Personaj):Ionut
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):362
4.Vechimea în Oraș (Personaj):940 luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi,smurd,mecanici
7.Job Curent (Personaj):civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):cand eram mic bunicul meu era politist si mereu imi placea ce facea el si de povestile care le avea el cu cetateni din oras,de atunci ma gandeam mereu sa intru in politie.Dupa un an de cand am facut eu 18 ani bunicul meu a murit si am suferit foarte mult de atunci m am decis sa ma fac politist dar nu s a putut si am intrat in smurd,iar acum am decis sa ma fac politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt calm,capabil,serios
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu stiu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt calm,capabil,serios,destept,cand trebuie si agresiv
1.Numele sau Poreclaavid Ionut
2.ID In-Game:362
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 dar merit o sansa cred
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51010
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):940
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc David,am 14 ani si imi place fotbalul,iesitul cu prieteni,si fivem ul care l am descoperit acum 1 an jumate pe serverul Haos Romania,sunt un baiat calm si imi doresc sa intru in politie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sa prind infractori si sa fac controale
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si 6 luni
9.Experiența în Roleplay:9.9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)avid
2.Prenumele (Personaj):Ionut
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):362
4.Vechimea în Oraș (Personaj):940 luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi,smurd,mecanici
7.Job Curent (Personaj):civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):cand eram mic bunicul meu era politist si mereu imi placea ce facea el si de povestile care le avea el cu cetateni din oras,de atunci ma gandeam mereu sa intru in politie.Dupa un an de cand am facut eu 18 ani bunicul meu a murit si am suferit foarte mult de atunci m am decis sa ma fac politist dar nu s a putut si am intrat in smurd,iar acum am decis sa ma fac politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt calm,capabil,serios
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu stiu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt calm,capabil,serios,destept,cand trebuie si agresiv