New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:denis
2.ID In-Game:478
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50908
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc Denis sunt un om calm , intelegator , imi place sa ma joc footbal si fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea esta sa devin un politist cat mai bun
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani si jumatate
9.Experiența în Roleplay: 3 ani si jumatate
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da normal
Informații IC:
1.Numele (Personaj): roby
2.Prenumele (Personaj):roberto
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):478
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 luni
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie, liceul sprotiv
6.Joburi Anterioare (Personaj): sofer autobuz, sofer la posta
7.Job Curent (Personaj)somer:
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): ma numesc Roby imi place sa ma plimb cu masina prin paleto , sunt o persoana intelegatoare , descurcatoare
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: eu ma consider potrivit pentru politie pentru ca eu ma consider un om capabil, descurcaret,pastrez un limbaj adegvat cu civilii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: capabil ,
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: capabil,descurcaret,, intelegator, am un limbaj adegvat cu civilii{ nu ii injur, etc} , am respect fata de gradele mari
1.Numele sau Porecla:denis
2.ID In-Game:478
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50908
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc Denis sunt un om calm , intelegator , imi place sa ma joc footbal si fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea esta sa devin un politist cat mai bun
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani si jumatate
9.Experiența în Roleplay: 3 ani si jumatate
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da normal
Informații IC:
1.Numele (Personaj): roby
2.Prenumele (Personaj):roberto
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):478
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 luni
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie, liceul sprotiv
6.Joburi Anterioare (Personaj): sofer autobuz, sofer la posta
7.Job Curent (Personaj)somer:
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): ma numesc Roby imi place sa ma plimb cu masina prin paleto , sunt o persoana intelegatoare , descurcatoare
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: eu ma consider potrivit pentru politie pentru ca eu ma consider un om capabil, descurcaret,pastrez un limbaj adegvat cu civilii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: capabil ,
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: capabil,descurcaret,, intelegator, am un limbaj adegvat cu civilii{ nu ii injur, etc} , am respect fata de gradele mari