Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Dani
2.ID In-Game:12870
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5090327
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):170
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):un om de icredere cu experienta joc fotbal de performanta si imi place sa ma joc fivem . par mai mic dupa voce dar pot spune ca comportamentul este altul. sunt pe sv de dinainte de wipe
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi doresc sa ma alatur pentru a ajuta orasul si sa aplic legea dupa articole
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:8-9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Camataru
2.Prenumele (Personaj):Dani
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):12870
4.Vechimea în Oraș (Personaj):170
5.Scolarizare (Personaj):liceu sportiv si armata
6.Joburi Anterioare (Personaj):miner.sofer autobuz. fermier. ciupercar. taxi
7.Job Curent (Personaj):niciunul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):daca ma respecti te respect . Am fost foarte amarat iar acum sunt pot spune la nivel mediu am facut multe greseli si mam incurcat cu oameni periculosi . Ma descurc la orice si pot ajuta in orice domeniu am multa experienta in viata de civil
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt serios cand trebuie si vreau sa prind infractori ca nu ii suport
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt foarte bine pregatit sa interactionez cu lumea si sa aplic legea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
respectul,intelept,alerg repede ,stiu sa conduc rapid ,agresiv daca trebuie

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus