Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andrei
2.ID In-Game: 1982
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50810
5.Orele Jucate pe Server: 7
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Andrei si sunt un baiat cuminte,ascultator si respectuos, imi place sa joc fotbal si Fivem alaturi de prietenii mei pe cel mai tare sv, as vrea sa intru in aceasta factiune pentru a imi face prieteni noi si a avea activitate pe acest oras.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa imi fac prieteni noi.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: 9\10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Becali
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1982
4.Vechimea în Oraș (Personaj): vechimea de acum este de 7 luni dar acum cativa ani am avut o vechime de 550 de luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + bac si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier,pescar si fermier
7.Job Curent (Personaj): gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Becali Andrei, am varsta de 25 de ani si as vrea sa intru in politie pentru a oprii toate afacerile ilegale in special mafiotii si persoanele care au ganduri rele dar tot odata vreau sa salvez foarte multi oameni care sunt in pericol.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: stiu sa fac urmariri bune
10.Diferențiere față de Alți Candidați: fiecare om este special in felul lui
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: forta,alergatul,trasul cu arma,sunt un sofer bun si un pilot bun

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus