Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: brizzzy
2.ID In-Game: 384
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 (am vocea de 14 sau 15 ani)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51010
5.Orele Jucate pe Server: 15 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoană matură și responsabilă, mereu orientată către respectarea legilor și regulilor impuse de societate. Încă din copilărie, am manifestat o conștientizare precoce a importanței respectului pentru autoritate și a urmării cu strictețe a normelor sociale. Am crescut sub influența valorilor etice și morale, iar aceasta m-a determinat să fiu un copil model, respectând cu strictețe regulile școlare și normele de conduită.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc să mă alătur Departamentului de Poliție pentru a contribui la siguranța și bunăstarea comunității. Pasărea mea pentru dreptate, abilitățile de rezolvare a problemelor și angajamentul meu față de principii etice mă motivează să devin un agent dedicat, capabil să aducă o schimbare pozitivă și să construiască încredere în comunitate.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 sau 4 luni
9.Experiența în Roleplay: 7/8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus