Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Alex (ion asa mi se mai zice pe discord)
2.ID In-Game:11837
3.Vârsta (Minim 15 ani): 50903
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat cu interes in lege, masini, domeniul IT imi plac jocurile tip roleplay si cu poveste. Sunt foarte primitor cand vine vorba de a intalni persoane noi in viata mea, si de a face prieteni.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am multe rude in politie si chiar imi place sa vad ce fac si doresc sa fac acelasi lucru
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): in jur de doi ani
9.Experiența în Roleplay: stiu sa fac bine roleplay stiind regulamentul destiul de bine
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm si inteleg.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Mamaliga
2.Prenumele (Personaj):Alex
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):11837
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 31 de luni
5.Scolarizare (Personaj): am fost un elev de nota 9-8 dar multe ori luam si 10, am facut liceeul de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier, Postas
7.Job Curent (Personaj): Postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Alex, am 23 de ani, vazand cati mafioti jefuiesc prin oras as vrea sa fac parte dintr un organ de politie sa putem fii o echipa de ne invins si sa ii arestam pe acesti rebeli sa orpim jefuitul si jafurile
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: stiu semnele de circulatie si le respect, sa oprim accidentele prin pedepsirea celor care nu respecta semnele de circulatie, sa facem un oras cat mai civilizat
10.Diferențiere față de Alți Candidați: eu nu amendez/sanctionez dupa opinia mea, ascult si opiniile colegilor, si povestea celui "vinovat"
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: trag bine, stiu bine regulile de circulatie, pot negocia cat sa iesim cat mai putin pe minus ba chiar poate pe plus sunt intelept, incerc sa respect cat de bine pot regulamentul acordand atentie si celor mai mici detalii

Member
Aplicatie acceptata, cauta IC un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus