Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Darius
2.ID In-Game: 34307
3.Vârsta (Minim 15 ani): 13 ani dar am experienta. Am mai fost in politie agent sef general pe vremea cand era trandafir in politie
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51103
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 2 (mi am pierdut contul) (va rog frumos)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Darius. Sunt nascut pe 10 martie 2011, adica am 13 ani. Imi place sa ma joc fivem si fotbal cu prieteni mei de la scoala.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa ajung in politie ca in vremurile vechi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): ma joc din 2020
9.Experiența în Roleplay: Destul de mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Schiopu
2.Prenumele (Personaj): Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 34307
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 luni (mi am pierdut contul am zis si mai sus)
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie Bucuresti
6.Joburi Anterioare (Personaj): nimic
7.Job Curent (Personaj): nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Eu nu imi stiu mama si tatal meu de cand eram mic deoarece m au abandonat la o varsta de doar 3 ani. Iar apoi m au gasit o familie de politisti care mi au gasit un adapost si au avut grija de mine. Lucrurile au luat orazna de la 12 ani deoarece tatal meu care era politist a fost impuscat de catre un criminal si era in stare critica la spital si a murit. Asta m a motivat si mi am zis singur ca o sa ajung mare politist ca tatal meu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am agilitate, tinta buna si conduc foarte bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: conduc foarte bine si sunt activ
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: tinta, condus, forta fizica, abilitatea de a ma ascunde rapid si agilitatea.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus