New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Darius
2.ID In-Game: 34307
3.Vârsta (Minim 15 ani): 13 ani dar am experienta. Am mai fost in politie agent sef general pe vremea cand era trandafir in politie
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51103
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 2 (mi am pierdut contul) (va rog frumos)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Darius. Sunt nascut pe 10 martie 2011, adica am 13 ani. Imi place sa ma joc fivem si fotbal cu prieteni mei de la scoala.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa ajung in politie ca in vremurile vechi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): ma joc din 2020
9.Experiența în Roleplay: Destul de mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Schiopu
2.Prenumele (Personaj): Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 34307
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 luni (mi am pierdut contul am zis si mai sus)
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie Bucuresti
6.Joburi Anterioare (Personaj): nimic
7.Job Curent (Personaj): nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Eu nu imi stiu mama si tatal meu de cand eram mic deoarece m au abandonat la o varsta de doar 3 ani. Iar apoi m au gasit o familie de politisti care mi au gasit un adapost si au avut grija de mine. Lucrurile au luat orazna de la 12 ani deoarece tatal meu care era politist a fost impuscat de catre un criminal si era in stare critica la spital si a murit. Asta m a motivat si mi am zis singur ca o sa ajung mare politist ca tatal meu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am agilitate, tinta buna si conduc foarte bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: conduc foarte bine si sunt activ
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: tinta, condus, forta fizica, abilitatea de a ma ascunde rapid si agilitatea.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Darius
2.ID In-Game: 34307
3.Vârsta (Minim 15 ani): 13 ani dar am experienta. Am mai fost in politie agent sef general pe vremea cand era trandafir in politie
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51103
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 2 (mi am pierdut contul) (va rog frumos)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Darius. Sunt nascut pe 10 martie 2011, adica am 13 ani. Imi place sa ma joc fivem si fotbal cu prieteni mei de la scoala.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa ajung in politie ca in vremurile vechi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): ma joc din 2020
9.Experiența în Roleplay: Destul de mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Schiopu
2.Prenumele (Personaj): Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 34307
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 luni (mi am pierdut contul am zis si mai sus)
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie Bucuresti
6.Joburi Anterioare (Personaj): nimic
7.Job Curent (Personaj): nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Eu nu imi stiu mama si tatal meu de cand eram mic deoarece m au abandonat la o varsta de doar 3 ani. Iar apoi m au gasit o familie de politisti care mi au gasit un adapost si au avut grija de mine. Lucrurile au luat orazna de la 12 ani deoarece tatal meu care era politist a fost impuscat de catre un criminal si era in stare critica la spital si a murit. Asta m a motivat si mi am zis singur ca o sa ajung mare politist ca tatal meu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am agilitate, tinta buna si conduc foarte bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: conduc foarte bine si sunt activ
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: tinta, condus, forta fizica, abilitatea de a ma ascunde rapid si agilitatea.