- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Vlad
2.ID In-Game:4334
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50802
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 100
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Ma numesc Vlad am 16 ani imi place sa ma joc CS:GO, Fortnite uneori si FiveM dar mai ales sa fac roleplay de calitate,sunt un tip calm dar uneori ma enervez repede si practic box,am practicat si fotbal de performanta dar m am lasat , fac si sala de 5 ori pe saptamana, sunt din Galati si cam atat am avut de zis despre mine .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sunt foarte motivat pentru ajutarea oamenilor si prinderea infractorilor.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Aprob.
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Escobar
2.Prenumele (Personaj):Vlad
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4334
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 100 luni
5.Scolarizare (Personaj):Am 12 clase si am luat si bac ul
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist,miner
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
De mic am crescut cu parintii mei care au avut o datorie , si ei n-au putut sa o plateasca si din cauza asta eu am ramas singur la varsta de 16 ani iar cand au murit de atunci trebuie sa ma descurc facand lucruri bune sau lucruri mai putin bune ,atunci am realizat cand o sa fiu adult ca o sa dau la academia de politie . Acum sunt aici si mi s a îndeplinit dorinta de cand eram mic.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Stiu cu ce se mananca si sunt apt pentru tot ce mi se cere , nu ma dau batut si sunt foarte determinat.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sofer profesionist, rabdator,puternic si destept in acelasi timp
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:rabdator , seriozitatea , punctualitatea , respectuos , perseverenta .
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Vlad
2.ID In-Game:4334
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50802
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 100
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Ma numesc Vlad am 16 ani imi place sa ma joc CS:GO, Fortnite uneori si FiveM dar mai ales sa fac roleplay de calitate,sunt un tip calm dar uneori ma enervez repede si practic box,am practicat si fotbal de performanta dar m am lasat , fac si sala de 5 ori pe saptamana, sunt din Galati si cam atat am avut de zis despre mine .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sunt foarte motivat pentru ajutarea oamenilor si prinderea infractorilor.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Aprob.
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Escobar
2.Prenumele (Personaj):Vlad
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4334
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 100 luni
5.Scolarizare (Personaj):Am 12 clase si am luat si bac ul
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist,miner
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
De mic am crescut cu parintii mei care au avut o datorie , si ei n-au putut sa o plateasca si din cauza asta eu am ramas singur la varsta de 16 ani iar cand au murit de atunci trebuie sa ma descurc facand lucruri bune sau lucruri mai putin bune ,atunci am realizat cand o sa fiu adult ca o sa dau la academia de politie . Acum sunt aici si mi s a îndeplinit dorinta de cand eram mic.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Stiu cu ce se mananca si sunt apt pentru tot ce mi se cere , nu ma dau batut si sunt foarte determinat.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sofer profesionist, rabdator,puternic si destept in acelasi timp
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:rabdator , seriozitatea , punctualitatea , respectuos , perseverenta .
Ultima editare: