New member
- Subiect Autor
Denisjke HAOSRO
𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:costin
2.ID In-Game:18949
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):62
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat de 16 ani care imi place sa joc fivem imi place sa fac rolplay respect politia sunt respectos de fel sunt sociabil imi place sa comunic cu oameni vreau sa fac un rolplay calitativ vreau sa ajut politia romana miam dorit de cand am intrat pe sv sa fiu in politie ma joc in fiecare zi 8-9 ore
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:de mic am vrut sa ajung politist ,vreau sa ajut cetatenii de civili rai care nu respecta societatea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):7 luni
9.Experiența în Roleplay:8/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):costin
2.Prenumele (Personaj):marian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):18949
4.Vechimea în Oraș (Personaj):4 luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj):ciupercar
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc costin marian am 180cm iubesc munca imi plac femeile respect politia si vfreau sa devin un politist de nota 10 vreau sa fiu un exemplu de politai vreau sa ii penalizez pe cei care nu respecta legea ,iubesc orasul paleto pe acolo stau eu cel mai mult
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt faorte agil, sunt de treaba , sunt respectos si muncitor
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt inalt , de treaba , sunt respectos , imi place mult munca ,imi doresc de mult sa devin politist si stiu leagea bine
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane: curajos:respectos,sociabil, am multa rabdare ,rezist la stres,.