Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla:Claudios
2.ID In-Game:25418
3.Vârsta (Minim 15 ani):15, dar merit o sansa
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50902
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):50 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Claudiu am 15 ani sunt din Arges,Pitesti si imi place foarte mult sa comunic cu oamenii, de aceea am foarte multi prieteni cu care petrecem aproape de 5 ori pe luna.De asemenea,hobbyurile mele preferate sunt condusul masinii si plimbarile cu bicicleta pe drumetii.Sper sa ma acceptati!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa intru in departamentul de politie pentru a proteja comunitatea , pentru a aplica legea si contribuirea la siguranta si binele public.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 8/10 incerc sa invat cat mai mult de la persoane.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt de accord

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Androne
2.Prenumele (Personaj):Claudiu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):25418
4.Vechimea în Oraș (Personaj):50 luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceul Tehnologic
6.Joburi Anterioare (Personaj)postas,sofer de autobuz
7.Job Curent (Personaj):Taxi
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Androne Claudio, am 23 ani zodia mea e varsator, am 1.79m, am parul negru, am ochii albastrii, vin dintr o familie foarte modesta si sunt foarte serios si amabil cu toata lumea,nu fac discriminari si imi doresc sa fac acest oras ca o alta lume,protejand-o de toti infractorii care doresc sa distruga orasul.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt un sofer foarte bun care poate conduce foarte rapid si de asemenea,sunt curajos si harnic
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma cred superior fata de ceilalti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:rabdarea, intelegerea, increderea, precautia si calmitatea

Member
Aplicație acceptată, contacteaza IC un tester pentru a susține testele de intrare în Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus