- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Yanis
2.ID In-Game: 274
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50705
5.Orele Jucate pe Server: 1, inainte de wipe 380+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Yanis, sunt din Satu-Mare am 16 ani. Sunt un baiat pasionat de motoare, cant la evenimente cu saxofonul si imi castig banii singur la 16 ani.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa ajut departamentul si orasul.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: Destul de buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Spaider
2.Prenumele (Personaj): Nutu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 274
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3 ani
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Fost politist
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Nutu, sunt nascut in sandy. Tatal meu este fost politist iar mama mea este asistena medicala. Mereu mi-am dorit sa ajung ca tatal meu intr-o buna zi, politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt matur si vreau sa ajut orasul de toti infractorii. Merg la sala de 3-4 ori pe saptamana, am un fizic potrivit si sunt apt pentru acest departament.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am experienta in politie deoarece am mai fost.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Am experinenta in lucrul cu oamenii si am abilitati de comunicare eficienta, sunt capabil sa controlez situatii de criza si sa iau decizii rapide si eficiente, sunt calm si matur.
1.Numele sau Porecla: Yanis
2.ID In-Game: 274
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50705
5.Orele Jucate pe Server: 1, inainte de wipe 380+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Yanis, sunt din Satu-Mare am 16 ani. Sunt un baiat pasionat de motoare, cant la evenimente cu saxofonul si imi castig banii singur la 16 ani.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa ajut departamentul si orasul.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: Destul de buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Spaider
2.Prenumele (Personaj): Nutu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 274
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3 ani
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Fost politist
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Nutu, sunt nascut in sandy. Tatal meu este fost politist iar mama mea este asistena medicala. Mereu mi-am dorit sa ajung ca tatal meu intr-o buna zi, politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt matur si vreau sa ajut orasul de toti infractorii. Merg la sala de 3-4 ori pe saptamana, am un fizic potrivit si sunt apt pentru acest departament.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am experienta in politie deoarece am mai fost.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Am experinenta in lucrul cu oamenii si am abilitati de comunicare eficienta, sunt capabil sa controlez situatii de criza si sa iau decizii rapide si eficiente, sunt calm si matur.