- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau porecla:Blacky
2.ID In-Game: nu am
3.Varsta
(Minim 15 ani):17 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP(IRL): 50811
5.Orele jucate peserver:450 si de 3 ori ck in total 1000 ore pe serveru vechi
6.Descriere Personală
(Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat simplu serios,cu gustul umorului,descurcaret,imi plac provocariile si imi place sa reusesc ce imi propun
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițierieteni familie rude care sunt agenti si comisari
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1200 ore
9 Experiența înRoleplay: 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine(Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.NumeleRozeta
2.PrenumeleCiunga
(Personaj): Robert
3.Codul Numeric Personal
(CNP- Personaj): 1049
4.Vechimea în Oraș(Personaj):2 ani
5.Scolarizare(Personaj):academia de politie facultate si liceu sportiv
6.Joburi Anterioare(Personaj):diicot si smurd mecanici
7.Job Curent(Personaj):somer
8.Descriere Personală
(Personaj)
(Minim 50 Cuvinte):Salut sunt un om orfan
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am o vechime destul de mare in oras sunt priceput la tras condus si coordonare
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Eu sunt calm stiu sa ma descurd si pot sa ascult de gradele superioare
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: respectos,ambitios,,conduc bine,coordonare apt fizic
1.Numele sau porecla:Blacky
2.ID In-Game: nu am
3.Varsta
(Minim 15 ani):17 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP(IRL): 50811
5.Orele jucate peserver:450 si de 3 ori ck in total 1000 ore pe serveru vechi
6.Descriere Personală
(Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat simplu serios,cu gustul umorului,descurcaret,imi plac provocariile si imi place sa reusesc ce imi propun
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițierieteni familie rude care sunt agenti si comisari
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1200 ore
9 Experiența înRoleplay: 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine(Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.NumeleRozeta
2.PrenumeleCiunga
(Personaj): Robert
3.Codul Numeric Personal
(CNP- Personaj): 1049
4.Vechimea în Oraș(Personaj):2 ani
5.Scolarizare(Personaj):academia de politie facultate si liceu sportiv
6.Joburi Anterioare(Personaj):diicot si smurd mecanici
7.Job Curent(Personaj):somer
8.Descriere Personală
(Personaj)
(Minim 50 Cuvinte):Salut sunt un om orfan
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am o vechime destul de mare in oras sunt priceput la tras condus si coordonare
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Eu sunt calm stiu sa ma descurd si pot sa ascult de gradele superioare
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: respectos,ambitios,,conduc bine,coordonare apt fizic